Woepsie

Placeholder image
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1327761
Uitgavejaar:
2005
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
KME0508064MUSSC
ISMN:
9790365220083

Beschrijving

Deze musical werd geschreven door Tine De Koninck en Sven Van Calster. Het thema achter deze musical is �pesten en gepest worden�. Een meisje krijgt het hard te verduren maar als de nood het hoogst is, zijn de Woepsiesnabij. Deze Woepsies zijn aardige lieve wezentjes die iedereen komen helpen die in nood zijn! En dankzij hen loopt alles gelukkig goed af! De muziek is op maat gemaakt van orkesten met jonge muzikanten. Deze musical is bruikbaarvoor basisschool-projecten of voor voorstellingen op academies. Het scenario laat ook nog eens plaats voor eigen invulling van bepaalde scènes, hetgeen de voorstelling heel flexibel maakt. Score ook afzonderlijk verkrijgbaar. (Enkelbeschikbaar in het Nederlands.)

59,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven