Henry Clay Work (1832 – 1884)

Grandfather's Clock Variation

For Clarinet Quintet

H.C. Work: Grandfather's Clock Variation (Pa+St) (0)
voor:
Clarinet Quintet
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
446266
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Maten:
21 × 29,7 cm
Uitgavejaar:
2006
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1064066
ISBN:
9789043124539

Beschrijving

In Piercebridge, Engeland, ligt het George Hotel, dat in de negentiende eeuw werd gerund door twee broers met de naam Jenkins. In de hal stond een staande klok, die perfect gelijk liep. Na de dood van een van de gebroeders begon deklok achter te lopen. Nadat de tweede heer Jenkins overleed, gaf de oude klok er voorgoed de brui aan. Toen de Amerikaanse componist Henry Clay Work in het George Hotel verbleef, kreeg hij het verhaal over de klok te horen. Hijschreef daarop de bekende song My Grandfather’s Clock - die Takao Shirakawa gebruikte voor deze Grandfather’s Clock Variation.

23,50  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven