Yves Wuyts (* 1981)

Call for Liberty

Y. Wuyts: Call for Liberty, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
1320782
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Duur:
4:10 minuten
Uitgavejaar:
2020
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BVT188HA

Beschrijving

Het stuk begint met een openingsfanfare door cornetten, trombones en hoorns. Het symboliseert de "Call". Cornetten worden aan de linker- en rechterzijde geplaatst, trombones achter het orkest.

Daarna introduceren de bugel en euphonium het thema "Liberty". Bugel geplaatst voor het orkest en het euphonium indien mogelijk offstage. Dit vertegenwoordigt de 'social distancing' in tijden van de Covid-19 crisis.

Na deze introductie zullen verschillende groepen dit thema spelen in een Vivace-beweging. Het thema "Call" keert terug aan het slot en maakt de "Call for Liberty" af.

Muzikanten over de hele wereld roepen op tot vrijheid om weer op te treden. Ik heb dit stuk ook geschreven ter ere van alle helden tijdens de Covid-19-crisis.

107,80  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven