Satoshi Yagisawa (* 1975)

Eternal Friendship

Concert and Contest Collection CBHA

S. Yagisawa: Eternal Friendship (Part.) (0)
voor:
Concert Band / Harmonie
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
1210855
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
medium
Talen:
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang:
15 pagina’s
Uitgavejaar:
2021
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1216344-140
ISMN:
9790035246825

Beschrijving

Dit werk werpt een blik op fijne ontmoetingen en vertrouwelijke relaties tussen mensen – en gaat uit van het idee dat vriendschap voor altijd is. Nadat Yagisawa’s goede vriend en collega Tsutomu Murata, een van de ontwerpers van Neo Create, in augustus 2020 overleed, begon hij aan deze compositie te werken. Murata musiceerde vooral als muzikaal leider en dirigent van Kurume City Brass, een ensemble dat actief is in de Japanse prefectuur Fukuoka. Eternal Frienship is een vijf minuten durend koraal waarin wordt verkend hoe muziek kan verklanken dat een goede vriendschap onmisbaar voor je is – en hoe dit principe in bredere zin voor alle mensen geldt. Op een vergelijkbare manier wist Murata de betekenis van muziek op zijn publiek over te brengen. Het werk is onder leiding van de componist zelf in première gebracht en werd opgenomen door het Kobe College Wind Orchestra.

23,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven