Satoshi Yagisawa (* 1975)

Pandora's Box

Concert and Contest Collection CBHA

S. Yagisawa: Pandora's Box, Blasorch (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
679098
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Maten:
23 × 30,5 cm
Duur:
9:05 minuten
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1125086-010
ISMN:
9790035222034

Beschrijving

Pandora verschijnt in de Griekse mythologie als de eerste vrouw die door de goden is geschapen en naar de aarde is gestuurd als een kwaadaardige aanvulling op de mensheid. "Pan" betekent "alles, totaal" en "dora" staat voor "begaafd". De doos van Pandora mag nooit worden geopend. De verschillende verhalen rondom deze doos inspireerden Yagisawa tot het maken van dit dramatische werk als aanvulling op zijn reeks werken gebaseerd op de Griekse mythologie, zoals Perseus.

198,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven