Benjamin Yeo (* 1985)

Flight

Adventure in the Sky

voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur
Artikelnr.:
999586
Auteur / Componist:
Moeilijkheid:
gevorderd
Omvang:
26 pagina’s; 22,9 × 30,5 cm
Duur:
8:10 minuten
Uitgavejaar:
2011
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
BMP10095487
ISMN:
9790365221646

Beschrijving

Flight is een programmatisch werk. In zes korte stukken maakt het ons deelgenoot van de ervaringen van een jonge piloot tijdens een vlucht. Je hoort de motor aanslaan. De machine stijgt op en de muzikale reis door de lucht begint.Spectaculaire uitzichten, turbulenties en een heuse storm dienen zich aan. Maar gelukkig loopt alles goed af... Enkele bijzondere effecten zoals een propeller en het gebruik van een ‘whirlies’ geven dit knappe werk een extra dimnsie.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
37,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

B. Yeo: Flight, Blaso (Pa+St)
Benjamin Yeo

Flight

Adventure in the Sky

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 1001322

186,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven