Franz Lehár (1870 – 1948)

Weibermarsch

March of the Women (from The Merry Widow)

F. Lehár: Weibermarsch, Blaso (Pa+St) (0)
voor:
Harmonieorkest
Uitgave:
Partituur, losse partijen
Artikelnr.:
894533
Auteur / Componist:
Arrangeur:
Moeilijkheid:
makkelijk
Maten:
30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar:
2012
Uitgever / Producent:
Productie nr.:
DHP 1104862
ISMN:
9790035221013

Beschrijving

Deze levendige mars komt uit Die lustige Witwe, een van de bekendste operettes van Franz Lehár. Ja, das Studium der Weiber ist schwer is een van de talrijke, goed in het gehoor liggende liederen uit deze operette. Wilvan der Beek verwerkte het in het triodeel van deze mars. Lehár was zich goed bewust van de uitwerking van deze melodie. Hij zette het niet alleen op een prominente plaats in zijn operette, maar hij beëindigde de operette er ookmee. In ieder geval misstaat de bewerking van Wil van der Beek op geen enkele plaats in uw concertprogramma!

99,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven